Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Renioun Again :x
Wednesday, 19 December 2012 | 00:03 | 0 comments
Farisya , Yasmin , Fatiyah 
                                                                  Makan Pizza :)
Main bowling *_*
                                                  Saya tak tahu siapa snap pic ni :')
ECM :)
 
Kami bersama :* miss this moment
  

Hye , meh sini saya nak cerita . okayh sekolah saya ada buat renioun tapi tak ramai pun yang pergi :') yang perginya saya , Mey , Jaz , Nyet , Aliah , Detur , Izham , Shauqi , Syiqin , Abe , and others , tapi sikit jelah yang pergi . first kami pergi Kuantan Plaza main bowling , agak pandai lah juak aku main bowling hewhew :) tapi kadang2 ke longkang jugak :D alaaa biasalah tu . ahahah lepas main bowling kami pergi jalan kemega nak ambil syiqin , abe , shauqi pastu lalu je depan mega terus pergi ecm :) pergi ecm first gi dekat apa tah empat main tu ,  gi makan kat pizza hut :D bestt kot , bising gila kami kat dalam pizza hut tu ^_^ lepas habis makan mey ajak gi baskin robin tiba plop tak jadi , waktu depan baski robbin tu terSEREMPAK dengan Aqmal Daniel :p tapi just pandang and buat-buat tak kenal . ahahah pergi big apple first malas nak beli patu beli lah 2 , tu pun saya bagi tuek waktu dekat rumah Detur sebab saya pernah janji dengan tuek kalau hang nanti nak belanja dia mcd , tapi tak tahu bila boleh hang dengan dia sebab susah nak hang ni :/ lepas siap beli semua tu gi lah jalan2 kat atas sekali . sedar tak sedar dah pukul 4 lebih , kami pun apa lagi cepat2 pergi temapt nak tunggu bas , patu tak tahu nak naik macam mana semua . detur pun call mak dia , nasib baik mak detur baik hati nak tolong hantar kan kami dekat rumah kami *_* lepastu masing-masin call parens cakap bali lewat sikit :) herm dah tak tahu nak cerita apa , ni j kot okayh bye :*

Sayang (:
Tuesday, 18 December 2012 | 11:17 | 0 comments
Sayang apa khabar dengan mu
Di sini ku merindukan kamu
Ku harap cinta mu takkan berubah
Kerna di sini ku tetap untukmu
Sayang apa khabar dengan mu
Cobalah kamu telepon diriku
Ku rindu dengar suara indahmu
Kerna dirimulah semangat hidupku
Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu
Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu
[Ulang dari awal]
Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu
Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu
Jangan ragukan cintaku
Percaya sayangku
Jaga hatimu untukku
Ku menyayangimu
Semangat hidupku
Ku tetap untukmu
Cintaku selalu milikmu

Oh Darling *_*
| 11:05 | 0 comments
You seem quite nice for a girl with good looks 
And I’m the kinda fellow that’ll make you feel better when your life gets shook
So give it a chance according to your plans 
I bet I'm not number one on your list to kiss, but please understand 

You seem quite shy, but you’re oh so cute
And I’m the kind of girl that would love to be yours if you'd asked me to
So just take a chance, try to hold my hand
I swear I’d never let go
Just let me know if you’d be my man

I really want to come out and tell you
Oh darling, I love you so
If you’d ask me for my heart, there’s no way that I’ll say no
Oh darling, just take a chance please 
So we can stay together till hell starts to freeze

You seem quite right for a boy like me 
And I wanna know would you treat me well
Would you treat me like a queen
Cause I’d like to show you and make you see
That although we’re different types
We were meant to be 

I really want to come out and tell you
Oh darling, I love you so
If you’d ask me for my heart, there’s no way that Ill say no
Oh darling, just take a chance please 
So we can stay together till hell starts to freeze

So I gotta ask you, 
I cant be afraid
I gotta take a chance at love 
So what do you say 

Oh darling, I love you so
If you’d ask me for my heart, there’s no way that Ill say no
Oh darling, just take a chance please 
So we can stay together till hell starts to freeze

Oh darling, I love you so
If you’d ask me for my heart, there’s no way that Ill say no
Oh darling, just take a chance please 
So we can stay together till hell starts to freeze


We Are Together :}
| 00:59 | 0 comments
Okayh ni aku , syiqin , nora :) sorry gambar nora separuh hahahah :D gamabr ni aku yang snap . kami bertiga ni jenis 1 kepala lahh . banyak mulut , suka gelak , kalau nak kata selalu bersama tak sangat . kami lain kelas cuma aku dengan nora je sama kelas , syiqin kelas sebelah kami ;) waktu ni ada kelas bi :) syiqin ngan nora test 1 *kelas cerdik* hahah aku test 2 :) tapi itu dikira okayh . ada lagi 2 kelas :) waktu ni test 1 dengan text 2 bergabung jadi 1 kelas sebab cikgu bi test 1 tak ada :D so cigu test 2 ambil alih , cikgu datang lambat sangat , kami snap lah pic depan makmal ni :* ada lagi gambar , banyak lah jugak gambar yang kami snap tapi bukan camera kami , guna camera faqihah :3 tak silap aku syiqin buat muka kembong macam katak tu ada sebab , nak nganjing someone maybe ^_^ gambar nora separuh sebab dia masuk lambat sangat , huahuahua :D tak boleh blaa betul aku tengok muka syiqin tuu . memang lawak lahhh :) tapi kan kalau dekat asrama herm tak payah kata lagi arh bising lagi2 nora tuu , tak habis dengan kpop kalau dalam bilik nasib baik saku tak sama bilik dengan dia , tapi bilik nora sebelah bilik saya :) awal tahun je kami sama bilik pastu bilik kami kena bubar :/ so tak dapatlah kami bersama kan , terpaksa duduk lain bilik :( tapi saya tak duduk pun bilik saya tu saya duduk bilik mey ngan jaz :) bilik tu sebelah bilik syiqin :D apa-apa hal senang jee kalau sebelah . kadang-kadang saya merayau bilik syiqin sebab kakak angkat saya bilik syiqin . patu ada senior sporting :) tapi kalau tidur saya tidur bilik mey , saya tidur atas katil jaz :) jaz sokmo tidur dengan mey tu yang saya tidur atas katil jaz ^_^ saya memang penyebokk , tapi saya selalu bagi mereka makan apa yang mak saya bawak tu yang untung tuu :* tapi best kalau mak mey bawak makanan memang banyak gilaa mak dia bawak nasi sebab mak dia dah tahu kami selalu lapar duduk asrama , patu kami kongsi lah ramai-ramai , makan tengah bilik hehehhe <_> kalau tak saya ngan mey bawak makanan mak jaz bawak , or mak kak dayah , kak fadilah , kak qamarina , and yang lain kan . kami memang tak boleh tengok makanan memang nak terkam hahahah :') pastu kalau makan tak pandai nak kemas dan basuh tu memang kerja kami kadang-kadang sampai lah kena marah dengan ketua bilik baru nak kemas patu tengok cerita kat lappy aku , penah sekali dulu tengok cerita apatah , perhh belaka serbu bilik aku lepak memang annoying arh waktu tu , then dah habis tengok cerita tu aku bagi mereka lappy patu aku ngan anis tidur atas katil jaz , agak lambat lah kami tidur sebab esok cuti kan , dah selesai tengok nabihah yang uruskan lappy tu dia bawak naik bilik dia , kalau nak tahu bilik nabihah sama denagn nora , and aku cuak sebab nabihah cerita pkp asrama tanya pasal lappy tu nasib abik dia tak kesah patu dia kata "kalau waktu cuti tak apalah kalau awak nak main lappy kalau waktu sekolah jangan" hahah nabiha dengan geng kpop dia tuhh ;p nasib baik pkp asrama baik kalau tak alamatnya lappy aku dekat warden or ustaz amran lah kan , memang tak ada rezeki lah , nabihah cuak sebba dia takut aku marah dia , ang dia tak tahu nak buat apaa . wkwkwkwk ^_^ ahahah maybe sampai sini jelah saya dapat cerita , kang panjang-panjang buka ada orang nak baca sanagat :') heeheh bye byee , see you later okayh :) 

Syakirah My Lovely Senior :*
| 00:44 | 0 comments
Okayh syakirah ni kan dia baik gila , dia jiran aku :) jiran aku palig rapat dia arh walau rumah dia hujung sikit dengan rumah aku , susah senang dia sentiasa bantu aku . aku selalu tidur rumah dia sampai lupa nak balik rumah aku hahah maklum lah , mak dia kalau layan aku layan macam dia layan syakirah :) lagi pun aku selalu tolong syakirah dengan mak dia , kalau mak dia nak pergi kedai aku yang bawak kan , hahha syakirah anak manja tak pandai bawak motor :D patu mak dia bagi upah heheh , bila aku tidur rumah dia mesti tidur lewat , kalau lapar aku masak maggi kat dia buat air lah makan air batu lah , soo sweet memang best gilaa :* syakirah ni selalu bagi makanan kat aku kalau kat asrama :) sebab makanan dia bapak banyak , barang-barang dia kat asrama pun dia tumpang dalam loker aku sebab aku tak guna loker aku , maklum lahh orang tak reti nak duduk bilik sendiri kan :/ aku tak duduk bilik aku ada sebab :) tu yang aku lari bilik mey ngan jaz :3 kalau nak tahu aku dengan syakirah baik gilaa rapat gilaa . kalau gi rumah dia mak dia akan beli makanan kat aku sekali , mak dia kata buat jelah macam rumah sendiri hahhaha . the lawak moment dengan syakirah ni dia susah bangun tidur , kalau bf dia text dia aku akan balas . aku pura-pura yang aku syakirah heheheh ^_^ sampai satu hari dia terus tak bagi aku main fon dia sebab dia takut aku mesej nagn bf dia lagi hahahha . lagi satu dia buka fb patu dia main mesej nagan bf dia then aku update status "saya sayang petek" memang lawak arh dia , gelisah bagai nak rak :D pastu aku kesian aku delete lahh post tu sebab dia takut sedara-mara dia baca . tapi umur dia 15 aku 13 , arhh umur bukan penting pun :p *tak sabit* okayh nak tahu lebih lanjut pasal syakirah add dia --> Nurul Syakirah :) twitter dia --> @Keyra_sha :* 

// De Fake Smile
Monday, 17 December 2012 | 04:12 | 0 comments
 
Wuuu that is me . okayh ni muka happy sebab dapat hang dengan kengkawan dekat kuantan and muka happy sebab 12.12.12 seminggu dah dengan afif . sorry baru update :D tapi dalam kesenyapan hati saya sakit sebab 12.12.12 saya tak text afif . and sampai hari ni stay tak text lagi :) saya tak tahu apa khabar tentang afif , 24 jam dalam otak fikir pasal afif :/ depan orang boleh lah saya tunjuk senyuman dan gelak saya sampai mata seped saya terselah , tapi dalam hati siapa tahu ? hanya allah je yang tahu hati saya macam mana . sedih ke happy ke sakit ke perit ke :') dah tak mampu nak buat fake smile :') hew-hew , and 12.12.12 saya jumpa ikhmal hisyam dengan tuek waktu gi rumah hidayatur . saya harap senyuman saya tak ada yang fake ;) meddy selalu pesan "Don't make a fake smile" tapi saya tetap buat fake smile . haih bila lah real smile saya nak datang dalam hidup saya balik :'( saya sayang gila afif saya harap hubungan saya dan dia kekal abadi :D seriously nak sangat kalau couple hubungan tu lama , ni 2 bulan break , 2 bulan break :( tah pape jee . saya harap sangat hubangan saya dengan afif akan kekal , tapi kalau tak ada jodoh saya hanya mampu reda dan terima dengan seadanya :) insyallah kalau ada jodoh tak kemana :)and saya berharap sangat afif dapat terima segala kelemahan yang ada pada diri saya , and saya nak cakap andai kata saya pergi buat selama-lamanya saya nak awak-awak yang baca ni memaafkan kesalahan saya , tolong okayh :) lagi-lagi afif . saya nak cakap yang saya sayang awak macam mana saya sayang allah , nabi , rasul , family saya diri saya :* saya nak minta maaf kalau saya ada buat salah dan silap okayh ;) kepada haters saya , saya nak minta maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki , ahahah selalunya ayat ni orang guna kan bila raya nak datang :D saya cuma nak cakap takut lah kan allah tu kalau nak tarik nyawa kita sekelip mata sahaja :) jodoh ajal allah yang tentukan , so kita tak boleh nak buat apa lah kan . saya hanya berharap hubungan saya dengan afif . okayh maybe tu je kot yang saya nak cakap :) okayh byeee :*


Skypping with him ^O^
Saturday, 8 December 2012 | 11:10 | 0 comments
Trolololo , skypping dengan Afif hahha memang lawak saya duduk dalam gelap :) dah lah ketawa macam orang gilaa , dengan dia ejek saya Azwan Ali arh :D pastu dan dan paksa buat duckface Lol saya suruh dia dulu buat baru saya buat , memang happy gila hari tuh , dah lah skype nak dekat 4 jam . pastu saya suruh dia tulis nama saya kat buku nota then dia tulis smart gilaa tulisan dia :* awmmm gitu :) herm perlu ke cakap "WOW" gituh ? okayh "WoW" hahahah , zufefer muka dia comel sangat alololo *melting* heheh . okayh I miss this moment okayh . ya allah bestnyaa , nak lagi skype macam ni :) heheh ^_^ okayh sampai sini jeee byee I love U